SMS-lån online:  topp 5

Detta är inte den topplista vi lagt ner mest tid på eftersom bara ordet sms-lån har fått en felaktig stämpel. Men visst finns det rötägg, det går att bli lurad. Men inte om man väljer ett av dessa alternativ.  

sms-lån

Här hittar ni de fem bästa sms-lånet online just nu. Alla erbjuder snabba sms-lån, med bättre lånevillkor än snittet, men det är aldrig riktigt ”bra lånevillkor” på dessa lån. Det är hög risk för företagen som lånar ut pengar – det är vad du betalar extra för. Men i gengäld finns det nu banker och andra som erbjuder lån till folk som annars hade tvingats till sämre lösningar än detta. 

Naturligtvis går det att ansöka dessa sms-lån online via bank-id 

Bästa SMS-lånen online just nu

Modus Finans

Detta är i vårt tycke det bästa sms-lånet när vi har tittat på många olika parametrar. Det är lätt att bara jämföra räntan på lån och tro det är så enkelt att hitta ”det bästa sms-lånet”. Men det beror även på t.ex. hur mycket du skall låna, uppläggningsavgift, hur snabbt du tror att du kan betala tillbaka och naturligtvis på hur snabbt du i realiteten kan betala av sms-lånet.  Modus Finas har enkel och tydlig ansökan (Här finns den), tydlig information om villkor och har dessutom ett av de högre taken för hur mycket man får låna via sms-lån.

Mobillån

På Mobillån är det snabba besked som är ledordet. De erbjuder upp till 40.000:- i sms-lån. Det är inte så ofta man behöver mer än så. De har också en väldigt hög servicenivå, och flexibla produkter i övrigt. Ett mycket bra val skulle man kuna säga.

SMSPengar

På SMSpengar kan man få låna upp till 30.000:-. De erbjuder Flexibel återbetalning, med 300:- som undre gräns.

GoodCash

Ännu en aktör på marknaden som har bra tjänster och produkter är GoodCash.

Slantar.nu är en bonus på vår topplista sms-lån. Testa deras lån direkt här.

Sms-lån direkt utbetalning: sant eller falskt?

Dessa företag erbjuder snabblån via bland annat SMS. Vissa marknadsför sig med ”sms-lån direkt”, men man får ta sådant med en nypa salt. Räkna med dagen efter, även om det oftast går snabbare än så innan man har pengarna i handen. Men vänta inte till sista minuten med  att ansöka, vet du att du skall låna pengar, se till att vara ute i god tid. Att vara i akut behov av pengar är fel sätt att fatta beslut. Annat är det om man skall resa, då är sista minuten ett väldigt bra sätt att hitta sin resa billigare online, oavsett om det är en romantisk weekend i Rom eller ö-luffa i Grekland.

Sms-lån 5000, 10000 eller 100000

Det är lätt att frestas till att ta ett större lån än man behöver och att välja sms-lån 100000 är inte det bästa alternativet. Då finns andra lån att välja, i regel med betydligt bättre lånevillkor dessutom.