Topp 3 online casino trender 2021

Önskemål från vad jag anar är den något äldre delen av besökarskaran gör att vi öppnar den nya och framöver återkommande Topplistan inom Musik med någon form av tema eller artist. Som Kung går man först i kön, och dagen bjuder på en Topplista med Elvis Presley där subjektiviteten är allestädes närvarande. Men sanningar är sanningar, och detta är Elvis Presleys fem bästa låtar:

Elvis Topp 5

Först Elvis Topp 3

  1. Jailhouse Rock hamnar på förstaplatsen av det enkla skälet att det är en förvånansvärt tung rocklåt Elvis river av i fängelset de spelades in i. Nu är jag vi inte ensamma att hålla Jailhouse Rock som en av Elvis allra bästa låtar. I denna lista den absolut bästa: El numero uno!
  2. Surrender är dagens andraplats på Elvis Topp 5 med motiveringen: ”Med lagom mycket ost, och absolut rätt ratio mellan knäppta och uppknäppta knappar tillsammans med ett krås som förpliktigar. Som vanligt levererar Elvis som nummer två på topplistan kanon, och det är en riktig kanonlåt. Kärlek, men knappast en ballad. Det är en kombination som är lyckad i denna lite rockiga kärlekssång.
  3. Heartbreak Hotel är en Elvislåt man inte kan lämna utanför en topplista och kalla sig själv journalist värd bläcket som skrivaren använder till en enda artikel. Jag kallar mig inte journalist alls, det vore förfärligt förmätet. Romantik och hotell känns bekant, hade vi inte en topplista över Hotell i Rom?
  4. In the ghetto är en ganska hård känga mot den då (och nu?) rådande politiken kring ghetton med främst svarta invånare som inte sällan lever under mycket tuffa förhållanden. Dessutom är det en bra låt, det är en förutsättning för att vara med på listan.
  5. Love me tender är en låt av Elvis som jag skäms lite när jag hör. Jag vill inte gilla den, men kan inte rå för det. Det är en välbekant melodi från inte minst barndomen, och den har fastnat på något sätt. jag tror jag var kring sex år när mitt första tydliga minne från den här låten finns bevarat. Det är länge.
Elvis Presley Topplista
Kramig kille den där Elvis. Se fler bilder av Elvis här.

Tuffa beslut med Elvis Presley

Det är svårt att välja ut en bästa låt, eller i detta fallet en Topp5-lista, av någon som var så begåvad som Elvis. Men ett litet försök att vara annorlunda är det att inte ta med ”Always on my mind” med eller utan text. Dessutom är Elvis en av de mest spelade artisterna under julhandeln, och här har inte Nissarna mycket att skylla på. Men julen är nyss över och Bjällerklang tillsammans med andra är svårt att inte sjunga med i. Karaoke style.

Inte modernt som Virtual Reality, men inte en lika svårlyssnat som Julmusik. Det är vår version av en ”topplista: Elvis”. Digga, bugga