Topp 5 julklappar

Nu är det snart jul och stressen med att hinna hitta alla julklappar har börjat smyga sig på. För att undvika denna stress kan du läsa denna topplista över dem bästa julklapparna att ge bort.

1. Presentkort

Många tycker att detta är en ganska tråkig present att ge bort men du kan inte undvika det faktum att det är enkelt och nästan alltid blir uppskattat. Det är helt enkelt trevligt att själv få välja vad man vill ha för något.

2. Böcker:

Detta är något som många inte riktigt tänker på men det är inte en dålig present för det. Många uppskattar faktiskt att få en trevlig bok att läsa över jul ledigheten. Man kan altid slänga ett öga på vår Fantasyböcker Topp 5 om man vili få idéer.

3. Prenumeration

Om du vill köpa en present som räcker länge så är det här utan tvekan den perfekta presenten. Oavsett vad personen i fråga gillar finns det en perfekt tidning för dem. Kolla på till exempel tidningskungen för att hitta mängder med förslag på tidningar.

4. Resa:

Vem gillar inte att resa? Att uppleva nya saker och se världen. Att ge någon en resa i julkklapp kommer utan tvekan att bli väldigt uppskattat, det kan jag lova. Det behöver inte heller kosta extremt mycket, går ni ihop några personer så blir det inte särskilt dyrt. För inspiration kan ni kolla på just topplistan om resmål i Sverige – eller topplista över båtluffande .

5. Pengar:

Om ni verkligen inte kommer på något annat så är det här lösningen. Ge dem pengar så får dem köpa precis vad dem själva vill ha. Mycket enklare än så blir det faktiskt inte.

 

Här har ni det nu, vår topplista över några av dem bästa julklapparna. Hoppas nu att ni slipper känna stressen vid jul och faktiskt tar er tid att njuta lite. Passa på att njut lite av julrim och julklappstips om ni vill bygga upp julstämningen lite.