Topp 5 bästa anledningar till att spela på nätcasino

Om du som jag alltid har problem med att hitta något nytt att läsa så kan denna topplista över fantasy böcker antalgigen hjälpa dig. Något av det värsta som finns är att ha läst ut en bok för att sedan inte ha något nytt att läsa och därför har jag skapat denna topplista för att hjälpa dig med detta problem. Är det andra typer av böcker ni är ute efter finns många andra topplistor om böcker, t.ex. ungdomsböcker, eller en mer specifik topp 5 med Stephen King på engelska. Detaljnivå alltså.

1. Fablehaven:

Chansen är ganska stor att ni redan har läst denna serie men det betyder verkligen inte att den inte förtjänar en plats på denna lista ändå. Det är helt enkelt en fantastisk serie skriven av Brandom Mull och ni kommer säkerligen att gilla den. Serien handlar om Kendra och Seth som åker till sin Farmor och Farfar som bor vid ett stort reservat. Vad dem inte vet är att reservatet i själva verket är ett reservat för magiska varelser.

2. Dragonwatch:

Har ni som många andra redan läst Fablehaven så är detta er räddning. Detta är nämligen en serie som följer direkt på Fablehaven. Efter allt som har hänt i Fablehaven så händer det nu mer saker i denna magiska värld och Kendra och Seth måste ge sig ut på nya äventyr. Har du läst Fablehaven så är denna serie ett måste att läsa.

3. Five Kingdoms:

Denna lista är kanske lite fokuserad på Brandom Mull men det kan bero på att han är en extremt bra författare. Detta är en annan serie som han har skrivit som handlar om Cole. Cole följer efter några kidnappare som har tagit hans vänner in i en magisk värld kallat för Five Kingdoms. Gillar du fantasy och äventyr så är det här utan tvekan en perfekt bok att läsa.

4. Percy Jackson:

Innan vi säger något mer måste vi bara göra en sak klart. Vi pratar INTE om filmen. Böckerna, till skillnad från filmen, är riktigt bra och förtjänar verkligen att bli lästa. Rick Riordian har skrivit en fantastisk serie om halvguden Percy Jackson, son till poseidon som du verkligen borde läsa. Du kommer inte att ångra det.

5. Spejarens Lärling:

Du kan nästan inte gilla Fantasy utan att ha läst denna serie, det går helt enkelt inte. Om du är en person som inte kräver magi i varje bok så kan den här verkligen passa dig. Den är inte lika mycket Fantasy som de andra böckerna på denna lista men den har ändå mycket saker som gör den till en riktigt bra Fantasy bok. Jag har bara en sak att säga, läs denna bok. Historien om spejarlärlingen Will är helt enkelt en som måste läsas.

Detta vara fem förslag på riktigt bra Fantasy böcker/serier som du definitivt borde läsa. Om du ändå inte har något annat att läsa så har du vll inget att förlora? Letar du efter böcker för att ta med när ni ska båtluffa? Då kan denna topplista över de fem finaste länderna för att båtluffa hjälpa er.