Topp 5 julklappar till barn 2 - 4 år

Har du eller känner någon med barn? Att hitta julklappar till dem är sällan enkelt men det är lång ifrån omöjligt. Du måste bara leta lite så kommer du snart hitta den perfekta julklappen. Om du inte har särksilt mycket tålamod kan du istället läsa denna topplista om dem 5 bästa julklapprna till barn som är 2 – 4 år.

1. Duplo:

En av världens mest populära leksaker är Lego. Jag är övertygad om att du också lekte massor med lego när du var liten och kanske gör du det fortfarande (: Saken är den att Lego är en leksak som passar alla förutom dem minsta barnen. Dessa har nämligen en tendens att svälja legobitarna. Därför utvecklades Duplo, legot som passar även dem minsta barnen. Det här är helt enkelt en perfekt present till alla dem små barnen.

2. Gunghäst:

Om det är något som verkligen alla barn gillar så är det en gunghäst. Detta bevisas av att gunghästen har funnits i flera decenier och visar inga tecken på att minska i popularitet. Tvärtom, den blir bara mer och mer populär. Flera leksaksföretag har därför börjat tillverka gunghästar med formen av kor och andra djur också. Om du är i behov av en julklapp som kommer att uppskattas av ett litet barn så är det här ett utmärkt alternativ.

3. Färgpennor:

Kreativitet och fantasi är något som alla barn har i överflöd och att rita brukar därför vara en väldigt populär aktivitet. Titta bara på kylskåpen hos alla föräldrar så ser ni att det stämmer. Att ge bort en julklapp med färgpennor är därför en riktigt bra idé.

4. En sagobok:

Om ett barn gillar att läsa eller inte beror mycket på om barnet i fråga hade någon som läste sagor för det. Att ge bort en sagobok är därför en jättebra idé. Det kommer hjälpa barnet att gilla läsning och det kommer ge föräldrarna flera härliga stunder med sina barn. En trevlig sagobom med mycket bilder är därför en julklapp som uppskattas av både barnen och föräldrarna.

5. Hoppboll:

Minns du dem där bollarna med handtag som man hoppade med? Dem finns fortfarande och om du vill att barnet ska älska dig så är det här julklappen att ge bort. Alla ungar har ett överflöde av energi och att hoppa med en hoppboll är ett jättebra sätt att göra av med lite. Att dem sedan sover gott på kvällen är bara en extra bonus.

 

Förhoppningsvis har ni nu fått lite inspiration och idéer om vad ni kan köpa i julklapp till ett barn mellan 2 och 4 år gammalt. Om inte så är det bara att fortsätta leta, den perfekta presenten kommer att uppenbara sig för eller senare. Kanske kan vår andra topplista om julklappar hjälpa er?