Topplistat efter oddsen: Europas bästa handbollsklubbar

Det finns mycket att tänka på när man ska välja det perfekta namnet till sitt barn och det är långt i ifrån enkelt att göra valet. Därför har vi satt ihop denna korta topplista över barnnamn för att hjälpa er välja namnet till ert barn.

1. William

Detta är ett namn som inte är vad man skulle kalla för traditionellt svenskt. Det är relativt nytt men det betyder inte att det inte har blivit riktigt populärt på senare år. 2017 var det hela 941 pojkar som fick detta namn.

2. Oscar:

Oscar är ett namn som är lite äldre men inte med denna stavning. Förr stavades det alltid som Oskar men detta har uppenbarligen ändrats. 2017 döptes 896 pojkar till Oscar vilket ger det en andra plats på vår lista.

3. Alice:

Här kommer det första tjejnamnet på våran lista. Alice är ett mycket populärt tjejnamn i dagens sverige och det är ett namn som funnits i Sverige ett tag. 2017 döptes 888 flickor till Alice vilket ger namnet tredje platsen på våran lista.

4. Liam:

Yterliggare ett killnamn och yterliggare ett lite nyare namn. Det verkar verkligen som att nya namn är något av en trend här i Sverige eftersom hela 823 killar fick detta namn 2017.

5. Alica:

Sista namnet på vår lista blir yterliggare ett tjejnamn. Namnet Alice verkar riktigt populärt eftersom detta egentligen bara är en variant på det. 2017 fick 675 tjejer detta namn vilket har gett denen välförtjänt femte plats på denna topplista över barnnamn.

 

Att välja namn är inget som är enkelt men med denna lista hoppas vi att vi har lyckats göra ert val lite enklare inför framtiden. Det finns egentligen inte mycket mer som vi kan göra, det är nu upp till er att välja det perfekta namnet.

Om ni letar efter barnnamn betyder det antagligen att ni ska skaffa barn. Då kanske ni är i behov av en barnvagn? I sådana fall kan ni ha användning av vår topplista över barvagnar?