Topp 5 - Köksutrustning

När man skall flytta, eller av annan anledning behöver fixa till sitt kök är det för många ett besök till IKEA som gäller. Det är förvisso enkelt, men många gånger ganska trist. Då är det tur att du inte befinner dig på 80-talet, utan har tillgång till den världsvida webben. Köksredskap och utrustning är perfekt att handla online om man inte har ett behov av att känna stålet mot handen innan man bestämmer sig.

Det finns massor av sajter som säljer köksutrustning runt om, men de vi fastnat för är dessa:

Kitcha.se

Kitcha.se är en sajt vars namn de flesta förstår. Trots det är det en liten juvel – eller ett smultronställe om man så vill. Det är en snygg, lättnavigerad sida, och som de själva skriver säljer de köksredskap och köksutrustning av hög kvalitet.  Besök Kitcha här.

KitchenOne.se

Har man lite tålamod med att det dyker upp ett par Danska ord här och där är KitchenOne ett kul alternativ till de större sajterna. Hyfsat stort utbud, men framförallt har de märken av bra kvalitet, men som inte är samma-lika som grannens Grill, brödrost eller vad du vill. Väl värt ett besök, och det gör du lättast genom att klicka här.

Cervera.se

Cervera är en gammal klassiker som inte går att lämna utanför en topplista om köksutrustning. Med många fysiska butiker runt om i landet är det få som ej känner till dem. Alltid specialerbjudanden för medlemmar. Cerveras köksapparater och annat hittar ni här.

Bagaren & Kocken

Man kan ju säga vad man vill, men hos bagaren & Kocken finns det mesta. Oavsett om man är ute efter en enkel pepparkvarn, eller en avancerad espressomaskin så hittar man det antagligen här. En bra sida med spännande utbud. Som man snabbt anar är fokus både på matlagning, men även bakandets ädla konst. Vilken av de två grupperna du än tillhör hittar du bagaren & Kocken här.

IKEA.se

Nu är ju IKEA ändå med och spökar. Ja, det är ändå så att på IKEA hittar man alt, och alltid till ett oroligt lågt pris. Det är ganska många av tillbehören och redskapen i köket som ser likadant ut oavsett märke, då kan man ju lika gärna spara en krona eller ett par på ett besök hos IKEA.se

 

Det finns natrligtvis fler sajter som säljer köksredskap, men dessa fem är en bra start. Hittar man inte det man söker via dessa, då kanske just köksredskap är något man skall avvakta med. Eller varför int e nöja sig med ett trianga-kök och ta tältet ut i skogen?