De fem finaste länderna för att båtluffa

Många människor funderar på att komma iväg och båtluffa men få tar faktiskt steget och åker iväg. Om ert problem är att ni inte kan bestämma er för vart ni vill åka så kan vi hjälpa er med denna lista över dem fem bästa länderna för att båtluffa.

1. Grekland:

Detta är antagligen det land som dem flesta tänker på när dem funderar på att båtluffa. Turkost vatten och fantastisk mat att äta. Grekland förtjänar definitivt första platsen på vår lista. Billiga flyg hittar man enkelt på exempelvis Flygvaruhuset.

2. Kroatien:

Detta är ett välkänt resemål men kanske inte riktigt lika välkänt som Grekland. Kroatiens fantastiska skärgård passar utmärkt för att båtluffa och vattnet är minst lika fint som i Grekland. Helt enkelt ett perfekt resemål om du vill båtluffa. Lika perfekta priser på flyg hittar du hos TripX.

3. Karibien:

Ofta när man tänker på att båtluffa tänker man på Europa men det går utmärkt att båtluffa på andra platser också. Karibien består av mängder med öar som passar perfekt för att båtluffa, räkna inte bort denna destination bara för att den inte ligger i Europa. En fördel med Karibien är att man kan utgå från ett flertal resmål. Så hitta det billigaste flyget hos Flygvaruhuset.se.

4. Thailand:

Detta är ännu ett exempel på en fantastisk båtluff som inte ligger i Europa. Thailand har fantastiska öar och turkost vatten som är perfekta för att båtluffa runt. Tveka inte att åka hit och båtluffa, du kommer inte ångra dig när du väl har gjort det. So nämnt hittar man alltid bra priser på flyg och hotell hos Flygvaruhuset.se.

5. Sverige:

Detta är nog en som ni inte förväntade er på listan. Ni måste faktiskt inte åka utomlands för att båtluffa, Sverige har också några öar som är riktigt fina. Dessutom är myten om en regning och kall svensk sommar inte riktigt sann. Det finns sommrar i Sverige som blir riktigt varma och då är det skänt att bada även om det är i Östersjön. Dessutom behöver ni inte åka särskilt långt för denna båtluff, ta er bara till en skärgård. Saknar man fantasi finns massor av roliga idéer på Strömmas sida. Ett bra tips helt enkelt.

Oavsett vilket land ni väljer att båtluffa i så kommer ni få fantastiska minnen som räcker för alltid. För att göra det hela ännu lite bättre bör ni försöka ta reda på så mycket information som möjligt. Då kan sidan båtluffa.se hjälpa er, här finns massor med information om just båtluffar.

Kanske vill ni inte riktigt båtluffa men vill ändå ha en riktigt trevlig semester? Då kan ni ju alltid fundera på att tälta istället. Här har vi en lista med dem fem bästa tälten.

Oavsett var man har tänkt att resa är det alltid en bra idé att kika på TravelBird. Har man tur hittar man exakt den resan man söker till ett oslagbart pris. Dagliga tips och reor kan man ju inte missa.