De bästa tälten för camping semestern

Få saker är trevligare än att tälta. Komma när naturen och helt enkelt slippa vardagens stress och slit. Vad som tyvärr kan förstöra den perfekt tältsemestern är ert tält. Ingen vill sova i ett trasigt tält som det regnar in i. Därför har vi nu gjort en lista över de 5 bästa tälten som kommer att bli perfekta på eran tältsemester.

1. Fauna T5:

Fauna T5 är ett tält från Fauna som enkelt rymmer hela familjen. Det är designat för 5 personer och har full ståhöjd. För att hålla ute vattnet har tältet genomgått en vattenavisande behandling. Het enkelt ett perfekt tält för familjen på tältsemester.

2. Dome Tent G2:

Detta tält från Urberg är designat för att rymma två personer och är därför perfekt för den lilla familjen på tält semsester. Alla dörrar har myggnät för att hålla myggen ute vilket gör att ni kan vädra utan att släppa in mygg.

3. Vesspucci 4:

Detta tält är designat för fyra personer och har två sovrum där ni då enkelt kan lägga barnen i den ena kabinen och själva ta den andra. Ett trevligt tält som säkeligen kommer passa perfekt inför ert nästa äventyr.

4. Vigor 3:

Detta är ett rymligt tält designat för tre personer. Det blir alltså perfekt för den lilla familjen eller kompisgänget som vill ute på äventyr. Dessutom finns det extra höjd vid ingången till tältet så att du slipper duka varje gång du ska gå in eller ut ur tältet.

5. B8-10 Pro:

Det sista tältet på vår lista är designat för den större familjen/gruppen. Det rymmer hel 10 personer! Detta pris erbjuder väldigt mycket plats för sitt pris och det är väldigt innovativt. De raka väggarna längst ner gör att golvytan går att använda mycket bättre vilket gör att det känns större. Detta tält är helt enkelt perfekt för den större gruppen eller familjen som vill ut och campa.

Förhoppningsvis kommer något av dessa tält passa er familj perfekt, vi har medvetet tagit tält i många olika storlekar för att passa er alla så bra som möjligt. Att tälta är något av det trevligaste man kan göra och det är nästan garanterat att barnen kommer att älska det. Så vad väntar ni på? Köp ett tält och åk på äventyr!

Men vem vill tälta med torr hud? De fem bästa hudkrämerna för dig med torr hud