Topp 5 julklappar till barn 5 - 7 år

Att köpa julklappar är roligt men det är lång ifrån enkelt. Det är faktiskt ganska svårt att komma på ideér till några riktigt bra presenter. För att ni ska slippa stressen med över att leta presenter har vi bestämmt oss för att hjälpa er med en serie topplistor om förslag på julklappar. Idag är det dags för topp 5 julklappar till barn 5 – 7 år gammla.

1. Lego:

På vår förra topplista för barn 2 -4 år nämnde vi duplo lego. Nu när barnen har blivit lite äldre och slutat tugga på bitarna kan det vara dags att ge dem riktigt lego. Lego är en leksak som man aldrig tröttnar på, många av er vucna håller säkert fortfarnade på med det ibland. Det är bara fantasin som sätter gränserna och om det är något barn har mycket av så är det fantasi.

2. Studsmatta:

Det här är den perfekta åldern att först introducera en studsmatta till barnet. Dem är inte för små för att använda den och dem är inte för gammla för att orka lära sig. För bara några hundralappar kan du få en perfekt studsmatta som barnen kan lära sig sina första tricks på.

3. Mekano:

Om barnet du tänker på är det minsta inresserad av teknik så är det här utan tvekan en perfekt julklapp. Med mekano kan barnet bygga otroliga maskiner, bli inte förvånad när barnet blir bättre än dig. Det finns helt enkelt inga gränser för vad som är möjligt med denna julklapp.

4. Dator

För eller senare kommer varje unge att vilja ha en egen dator och detta är faktiskt en riktigt bra ålder för att börja introducera dem till teknikens värld. Det finns dessutom flera bra spel till datorn där barnet lär sig väldigt mycket saker så dem kommer inte bara spela dumma spel. Sen kan ni också begränsa skärmtiden om ni tycket datorn tar upp för mycket tid.

5. Böcker:

Att få en bok i julklapp kan faktiskt var riktigt roligt om man gillar att läsa. Läsning blrjar utvecklas på riktigt i denna ålder och om barnet ska gilla det i framtiden är det viktigt att dem läser mycket nu. Att få en trevlig bok i julklapp kan därför var riktigt trevligt och bra för framtiden.

Mängder med bra presenter inklusive dem mesta av det vi nämnt hittar ni här hos Stor&Liten

Julen brukar kunna bli en ganska dyr historia. Om du inte har råd kan du alltid testa att ta ett litet lån. Då kan vår topplista över dem bästa smslånen hjälpa dig.

Om ni inte hade några ideér tidigare hoppas vi att ni har fått det nu, vi har gjort vårt bästa för att sätta ihop en lista med flera olika produkter. Kom bara ihåg, ta det lugnt och stressa inte. Den perfekta presentne finns där ute någonstans. Du behöver bara hitta den.