Rätta Keno

Om du har spelat på Keno och undrar vad resultatet av din rad blev så är vi här för att hjälpa dig. Vi kommer gå igenom hur du rättar dina Kenorader, var du kan göra det samt ge dig svaret på några vanliga frågor om Keno. Vill du läsa ännu mer om Keno kan du göra det här, eller hos Svenska Spel. På deras hemsida hittar du dessutom information och hjälpmedel om spelkoll.

Så rättar du Keno

Om du vill se hur många rätt du har på dina Kenorader behöver du bara logga in på Mina Sidor på Svenska Spels hemsida. Det finns också andra sätt att rätta dina rader, som att titta på Kenodragningen, registrera dig för att få ett rättningsmejl eller jämföra dina resultat med resultaten på Svenska Spels resultatsida.

Mer information om hur du rättar

Kontrollera din Kenorad via Mina Spel

På Svenska Spels hemsida hittar du alltid de rättade Kenoraderna. Loggar du in på Mina Sidor kan du enklare se vilka rader som är rätt för just den dragning som du spelade på.

Det senaste Kenodragningen

Du kan också kontrollera om du har vunnit på Keno genom att titta på dragningen på TV4 eller på Svenska Spels hemsida. Det kan vara ett roligt och socialt sätt att se resultatet för dina kuponger tillsammans.

Få raden till din e-post

När du loggar in på Svenska Spel kan du anmäla dig för att få den rätta Kenoraden skickad direkt till din e-post. De skickar automatiskt ett utskick med den rätta raden när dragningen är slutförd.

Vanliga frågor och svar om Keno

Keno är ett av Svenska Spels mest populära lotterispel. Det går ut på att välja en rad nummer, och sedan får du se vad som kommer fram när dragningen sker. Ju fler nummer som matchar dragningen, desto större är din vinst. I Keno bestämmer du själv hur många nummer som ska användas och därför kan du påverka både dina vinstmöjligheter och hur mycket du vill satsa. Resultatet presenteras dagligen i TV4.

Hur stor är den högsta vinsten man kan vinna på Keno?

Den högsta vinsten du kan vinna i Keno är 20 miljoner kronor.

Vad är Kenonivå?

När man spelar Keno väljer man vilken nivå man vill spela på. Nivåerna går från 1-11 och avgör hur många nummer som dras, samt summan av den potentiella vinsten. Ju högre nivå, desto fler nummer att matcha och högre vinstmöjligheter – men också högre insatser. Om du lyckas träffa 11 matchande nummer på nivå 11 vinner du den högsta vinsten på 20 miljoner kronor.

Kan jag annullera mitt Keno?

Ja, om du ångrar dig har du möjlighet att annullera din Keno-kupong inom 5 minuter efter spelstopp. Detta kan du göra snabbt och enkelt genom att gå till ’Mina Spel’ på Svenska Spels hemsida och klicka på ”Annullera Spel”.

Om du köpt en Keno-kupong hos ett fysiskt ombud måste du istället ta med dig kvittot tillbaka till ombudet för att annullera spelet. Kupongen kan bara annulleras hos samma ombud och på samma dag som den köptes.

Kan jag förlänga mitt Keno?

Absolut, du kan förlänga ditt Keno-spel när som helst. Du kan förlänga ditt Keno genom att logga in på ditt konto hos Svenska Spel.

  1. Klicka på ”Spela” och välj ”Förläng spel”
  2. Hitta det spel du vill förlänga och välj ”Förläng”.
  3. Ditt Keno-spel har nu förlängts och kommer spelas i ytterligare en dragning.

Notera att när du valt att förlänga spelet är det med precis samma nummer och Kenorad som ditt tidigare spel. När du är inloggad på ditt konto finns det också möjlighet att ändra i raden innan du förlänger den.