Ge hus och hem en ny look med få medel

Det finns mängder med köksredskap i våra kök men dem flesta är bara nya varianter på sånt som har funnits i flera år. Börjar det inte bli dags att uppdatera med lite nya saker? Här kommer 5 köksredskap som du inte visste att du behövde.

1. Lékué riskokare:

Du vet säkert redan hur man kokar ris och du gör skelrigen på samma sätt som man gjorde för 50 år sedan. Det är dags för en uppdatering och denna uppdatering kommer med en riskokare från Lékué. Det kan helt enkelt inte bli lättare att koka ris, ställ bara in skålen med ris och vatten i micron i 12 minuter. Sedan är det bara att servera direkt från skålen.

2. Tefal Easy Pro fryer:

I stra delar av världen äter man mycket friterad mat och man har har blivit mästare på konsten att fritera mat. Här i Sverige är detta dock ganska nytt och vi äter inte särskilt mycket fritrade mat. Med denna frtiös ska det dock bli ändring på det. Dem flesta fritöser är rätt svåra att göra rent men inte denna, hela maskinen förutom kontrollpanelen går att köra genom diskmaskinen. Att fritera mat har aldrig varit så enkelt som med denna fritös.

3. Jole Äggkockare för Micro:

du kokar antagligen fortfarande dina ägg i en kastrull men nu ska det bli ändring på det. Med denna äggkockare blir det extremt enkelt att kocka ägg, fyll bara botten med vatten, gör ett litet hål i äggets botten, skruva på locket och ställ in i micron. Micra sedan på full effekt och ta ut ett perfekt kokat ägg. Kan det bli mycket enklare än så?

4. Emerio Mjukglassmaskin:

Tjatar barnen ofta efter glass på sommaren? Vore det inte trevligt om man kunde trycka på en knapp och få fram egen mjukglass? Nu är det möjligt med en mjukglassmaksin från Emerio. Häll bara i glassblandningen och tryck på on. Sedan behöver du bara vnta på att glassen ska bli färdig.

5. Bercato Kylväska:

Nu är detta förvisso inget köksredskap men det är ändå värt att nämna. Om era barn älskar picknik så är en kylväska ett måste för att kunna hålla drycken och maten kall. Denna snygga kylväska kommer snabbt bli er bästa vän på utflykterna. Om ni letar efter en kylväska kanske ni också funderar på att åka och tälta med era barn? Då kan ni ha användinng av denna lista över dem fem bästa tälten för campingsemestern

Oavsett om du är en erfaren kock eller en nybörjare i köket kan du alltid ha använding av lite nya köksredskap. Förhoppningsvis gillar du något du läst om på denna lista, vi tycker alla fall att dessa redskap är genialiska.