De 5 bästa Schampona

Schampo är en marknad som för många är helt oöverskådlig. Vilket märke skall man välja? Varför är det så stor prisskillnad mellan dem? Är det värt att köpa ett av de dyrare märkena, eller fungerar de billiga lika bra? Det är samma frågeställning som dyker upp här, som den vi utgått ifrån när torr hud och hudkrämer avhandlas. Men idag letar vi upp världens kanske bästa schampo.

Vi har inget allmängiltigt svar, men när vi letat efter svar har vi hittat vad de flesta anser är det bästa schampot. Men en flaska gör ingen topplista, och som namnet antyder är ju detta en förutsättning. Så, de fem bästa schampona enligt våra efterforskningar är:

  1. GOLDWELL Dualsenses Scalp Anti-Dandruff Shampoo – Ett mycket bra schampo för de med problem med hårbotten. Det kan vara allt från torr hårbotten till regelrätt mjäll.
  2. MARIA NILA Head & hair heal shampoo – Ett prisvärt schampo som både doftar underbart och förebygger många problem med hår och hårbotten. Finns även i kit med balsam till ett fördelaktigt pris.
  3. Aussie Frizz Miracle Shampo – Glöm allt rassel och säg hej till glansig, vackert och lättkammat hår.
  4. Batiste torrschampo – Har man inte tillgång till vatten eller har bråttom, då är batiste verkligen ett bra alternativ. De är kända för sina Torrschampos och finns i flera olika varianter och dofter.
  5. Kerastase Discipline Bain Fluidealiste – Ett stärkande och välgörande schampo som garanterat kommer att ge dg vacker hår. Något högre pris vilket gör att de inte hamnar högre upp på listan.

Skulle man mot förmodan inte tycka att något av dessa alternativ passar, då är Lyko.se en bra sajt att handla på. Ofta kampanjer och ett bonussystem som man faktiskt märker av.