Den bästa patiens appen till Android

Det klassiska kortspelet patiens spelas med en endaste kortlek, med eller utan jokrar beroende på vilken variant man kör. Men det är inte alla som går omkring med en kortlek i fickan eller handväskan längre.

Med uppsjö på uppsjö av spel och appar som lovar att få de långsamma timmarna att flyga iväg kan det vara svårt att hitta rätt. Men med rätt spel kan man inte bara vässa tankegångarna, utveckla ens strategi tänkande och till och med lära sig nya egenskaper. Då kan det bästa vara det enklaste. Ett spel av patiens.

Hela resan i en hand, inget bord behövs

Från Den långa resan till spindelharpan och till och med De 40 rövarna. Det finns väldigt många varianter av patiens att spela. Till och med reglerna och förklaring av hur man vinner finns genom en knapptryckning, vilket kan vara välbehövt med alla olika varianter.

Så genom dessa uppsjöar av patiens appar gäller det att hitta den som är kompatibel till ens egna telefon. Vare sig man har en Apple eller Android så vill alla samma sak, att ha en skön spelupplevelse. Så läs mer om den bästa appen för Android om man vill spela patiens.

Hitta rätt

Ett parti av patiens ska vara avslappnande men ändå fartfyllt. Då det roliga kommer när man kan spela utan störande annonser och med uppdaterade regler.

Kolla därför efter bästa appen för din android och för ditt spel. Det är ju ändå värt att ta sin tid med.