Gratis Android-appar

Idag så är telefonen en stor del av vårt liv och den har blivit ett uppskattat inslag och källa för underhållning på långa resor eller för en stunds avslappning i soffan. Appar är det perfekta sättet att skaffa dig både verktyg och underhållning till din telefon.

Butikerna för att ladda ner appar har gått från en liten verksamhet vid lanseringen där det häftigaste som fanns var en ficklampa som gjorde att du kunde lysa upp din omgivning. Idag finns det som tur är ett betydligt större utbud att välja och vraka mellan.

För den som är intresserad av gratisappar finns det flera alternativ. Utbudet på gratisappar är stort och det finns mycket att välja mellan. Det enda du behöver göra är att söka under gratisdelen på din appbutik för att se gratis Android-appar. Då kommer du kunna lita på att det som du laddar ner är gratis, men se till att akta dig för appar som har betalningsalternativ inne i själva appen då detta kan medföra en oförutsedd kostnad för dig.

Hur ser utbudet ut?

Om man bara vill använda en app en gång för någonting specifikt så kan man leta efter en betalapp som erbjuder en prövoversion. Det är helt enkelt en app som kostar pengar som man kan använda till någonting specifikt en särskild gång. Även dessa brukar ha möjligheter att uppgradera till betalvarianten inne i appen så var försiktig när du klickar dig runt.

Gratis Android-appar kommer i flera olika utformningar. Det finns roliga pusselspel och innehåll som riktar sig till både barn och vuxna. Även en mängd olika fiffiga appar utgivna för att göra ditt liv lite smidigare och enklare genom att förenkla information. Nästan uteslutande så brukar appar med information och kollektivtrafik vara gratis och är ett fantastiskt sätt att få praktisk användning för din telefon.  

Det kan dock vara svårt att hålla koll på alla nya applanseringar och man kan lätt bli överumplad av det utbud som erbjuds. Genom att använda sig av en jämförelsetjänst så kan man enkelt hitta både nya intressanta appar och ta del av fantastiska gratis Android-appar.

 

Var ska man ladda ner Gratis Android-appar?

För den som vill ladda ner gratis appar finns det två olika alternativ. Det första är den klassiska butiken Google Play store där man kan ladda ner nästintill alla appar som finns. Här kan man sedan leta sig vidare till gratissektionen för att sedan välja och vraka bland alla tusentals alternativ. För den som är intresserad av att ta del av premiumappar som är tillfälligt gratis kan det däremot vara bäst att använda sig av nästa alternativ. Detta är på grund av att Google play store inte tillåter tillfälliga prissänkningar.

Det andra alternativet är att använda sig av Amazon app store. Fördelen med detta är att Amazon tillåter prissänkningar ner till noll kronor och du kan på så sätt ta del av premiumappar som har blivit gratis under en kortare tid. När du sedan har laddat ner appen äger du den för alltid och kan använda den när du vill.