Topp 5 julklappar barn 8–10 år

Många skulle påstå att det bara blir svårare att köpa julklappar och presenter till barnen när dem blir äldre. Dem blir mer och mer intresserade av olika trender och det är inte vilken leksak som helst som duger. Vi är fullt medvetna om hur svårt det kan vara att hitta en bra present och därför har vi satt ihop en liten enkelt topplista över dem bästa julklapparna för barn mellan 8 och 10 år.

1. Marblerun:

Att bygga saker som lego och kulbanor är något som alridg blir gammalt. Se bara på hur populärt minecraft blev så fort det kom ut. Problemet är bara att många anser att det är lite fånigt att hålla på med kulbanor när dem blir lite äldre. Det är här marblerun kommer in. Det barn som tycker det är tråkigt att få detta i julklapp finns helt enkelt inte. Om ditt barn är det minsta intresserad av kulbanor så är det här den perfekta julklappen.

2. Snowkick:

Dem flesta barn älskar sina sparkcyklar eller kickbikes som dem också brukar kallas. Probleme är bara att vi bor i Sverige och när vintern kommer blir det svårt att använda sin kickbike. Så var det i alla fall tills ett smart företag kom på en lösning på detta problem. De tog helt enkelt bort hjulen och bytte ut dem mot två skidor. Resultatet blev då en snowkick som fungerar perfekt under den svenska vintern. Om du känner en unge som gillar att åka kickbike kommer han/hon definitivt uppskatta denna julklapp.

3. Radiostyrt:

Nästan alla barn älskar att köra runt med radiostyrda bilar och liknande. När dem kommer upp i den här åldern brukar dem inte nöja sig med dem tråkiga sakerna. Som tur är finns det radiostyrda bilar som kan köra uppemot en 30 kilometer i timmen! Dessutom kan du alltid köpa en radistyrd helikopter eller flygplan.

4. Nerf:

Det är något särskilt med att jaga varandra, det vet nig alla ni som lekt kull eller tjuv och polis. Ingen vet ritkgit varför, vi vet bara att det är riktigt roligt. Nu kan barnen dessutom jaga varandra med s.k. nerfpistoler. Men ta det lugnt, dem är helt harmlösa. Dem skjuter nämligen bara mjuka skott relativt långsamt. Sedan Nerf lanserades har dem snabbt stigit i popularitet och är nu en riktigt populär julklapp eller annan present.

5. Jongleringsbollar:

Vi utmanar er att nämna en enda unge ni känner som inte gillar att gå på cirkus. Det är inte så enkelt, eller hur? Att ge bort jongleringsbollar kan därför vara en riktigt bra idé. Om ungen är bestämmd och övar på rätt sätt går det faktiskt att lära sig jonglera på bara några timmar. Att sedan kunna är en riktigt häftig känsla, det kan jag själv intyga.

Alla dessa julklappar går att köpa hos Stor&Liten

Vi hoppas självklart att denna topplista har hjälpt er hitta den perfekta julklappen till ett barn. Om ni däremot känner att ni fortfarande behöver lite mera inspiration kan ni alltid kolla in våra andra topplistor över julklappar. Julklappar till barn 5–7 år och julklappar till barn 2–4 år. Vi har även en mer generisk topplista över dem 5 bästa julklapparna