Klassikerna som du inte vill missa

Fler och fler personer flyttar till större städer. I städerna bor vi ofta närmare våra arbetsplatser och har nära till det kulturella utbud som staden erbjuder. Men att bo i en större stad kan också ha sina nackdelar. Många personer inom ett område gör att vi inte längre har samma utrymme för oss själva. Trafiken i en stad har höga bullernivåer som varken är trevliga eller hälsosamma för oss och priserna i städerna är oftast högre än dem på landet.

När vi lever i en vardag som kan uppfattas som stressig och hektisk är det viktigt att vi tar tid för oss själva och kopplar av. Alla behöver vi ibland koppla av och det gör vi olika vis. För en del personer är avkoppling att klippa gräsmattan i trädgården en solig dag på hösten, för en annan kan det vara att göra en god kopp te och krypa upp i favoritfåtöljen med en filt eller kanske bara att slänga sig på soffan och titta på en serie eller en film. Oavsett hur du gör när du kopplar av, så laddar du upp batterierna och får tillbaka all din energi.

Om du är typen som kopplar av när du tittar på tv kan du hänga med lite extra här. När vi tittar på tv idag gör vi det oftast genom att använda en appar eller genom att streama. Många program som sänds på tv läggs efteråt upp på olika appar som man kan ladda ner och streama programmet ifrån. Det finns en hel drös av olika appar med massor av program. En del fokuserar på serier och andra på filmer.

Koppla av och ta lite tid för dig själv

Många av oss älskar bara att titta på tv. Vissa har en favoritserie som de bara inte vill missa andra älskar att titta på film. En stunds avkoppling – då vi bara kan sjunka ner i soffan och slappna av. Antingen tillsammans med vänner, bekanta, familjen eller bara själva. Och inte minst för barnen är tv:n en fin avkoppling. Det är inte bara skoj och avkopplande för barnen det är också nyttigt. Eftersom många program och filmer för barn är skapade utifrån en utbildande och utvecklande modell.

Disney har skapat några av våra mest älskade barn- och familjefilmer som Snövit, Lejonkungen, Aladdin och Askungen bara för att nämna några få klassiker. Filmerna har ofta varit lika uppskattade av vuxna som barn och ett gediget arbete ligger bakom dessa succeer.

En glädjande nyhet som du kan ser fram emot är att Disney har lanserat en streaming-tjänst online som de kallar för Disney+.

Tjänsten fungerar som en app till datorn, surfplattan och mobilen. På sidan kan man att hitta filmer och serier från Disney. En fantastisk nyhet både för dig och för dina barn. Äntligen kan hela familjen koppla av och njuta av Disneys fantastiska värld, var som helst och på alla enheter. Varför inte skapa lite extra fredagsmys med en rolig familjefilm från Disney, som alla i familjen sätter lika stort pris på.