Så förvaltar du bilderna på dina barn

Att hitta recensioner för spel och appar online är väldigt enkelt, men om du är på jakt efter ärliga recensioner så kan det vara lite svårare. Lyckligtvis behöver du inte leta långt för att hitta det.

Varesig du är ung eller gammal så är det lätt att känna sig överväldigad över det utbud av appar som finns tillgängliga idag, och urvalet bara fortsätter att växa i en rasande fart. Problemet då är att istället för att bara välja mellan ett par appar så får du leta igenom tusentals innan du hittar det som verkligen är värt din tid och pengar. De flesta av oss känner nog igen oss i att ha flera appar och spel som bara tar upp plats på telefonen och aldrig används. Oavsett om du är på jakt efter ett spel att underhålla dig med på bussen till skolan eller jobbet eller något mer praktiskt så letar sig många vidare ut på nätet för att läsa recensioner och hitta den appen som passar dig bäst. Ett av de ställen där du kan hitta både nyheter och recensioner av appar och spel är https://appmagasinet.se/.

Vad är Appmagasinet?

Som namnet kanske antyder så är inriktningen på appar och spel. Det började som ett nyhetsbrev för nästan 10 år sedan med inriktning på appar och spel för iOS, men har sedan dess växt för att även inkludera andra enheter, oavsett om det är Android, Apple eller Google eller något annat.

Skribenterna och personerna bakom Appmagasinet är själva spelare och deras recensioner består av deras egna åsikter, i motsats till många andra recensioner som ofta säger vad de är betalda för att säga. Här hittar du också recensioner från ett brett utbud av människor från olika bakgrunder för att ge dig en så bred bild av en app eller spel som möjligt. Det betyder så klart att det kan skilja sig stort från recension till recension men det betyder också att du som läsare får en chans att se på en app eller ett spel från olika synvinklar. Med andra ord så får du mycket mer information att basera ditt beslut på innan du bestämmer dig för att spendera din tid eller kanske även pengar på appen eller spelet ifråga.

Vad är Spelbloggen?

Spelbloggen är Appmagasinets systersida och som du kanske redan kunde gissa så hittar du här nyheter och artiklar, men även recensioner och bloggar om spel. Även om det finns recensioner av mobil och appspel även här så riktar de kanske mest in sig på tv och dataspel, samt konsoler. Det är heller inte helt omöjligt att du hittar artiklar om analoga spel också.

Har du dessutom ett intresse av hårdvara och kanske tvekar över om du bör uppgradera din utrustning så kan du även hitta artiklar om det här.

Precis som hos Appmagasinet så är skribenterna även här från olika bakgrunder för att ge dig så bred information som möjligt. Det de alla har gemensamt är att de alla älskar spel. Med andra ord så är detta en blog av spelare för spelare.