Njut av svensk sommar

Om ni väntar ett barn så vet ni att det är mycket som ni kommer att behöva. En av dessa saker är en barnvagn och för att göra valet lite enklare för er har vi här gjort en topplista över dem barnvagnar som finns på dagens marknad. Om ni behöver hitta en barnvagn som passar er bra är det här definitivt rätt ställe!

1. Hauck Miami 4 Trioset:

Denna barnvagn är perfekt för den mobila familjen som ofta är ute och rör sig. Detta är ett trioset vilket betyder att det medföljer tre olika sorters stolar till vagnen. Den första är en liggdel som du kan använda innan barnet är stort nog att sitta upp själv. Sedan medföljer också en sittdel när barnen blivit lite äldre. Den sista saken som följer med är en bilbarnstol som går att sätta både i bilen och i vagnen.

2. Beemoo Flexi Travel 2.0 Duovagn:

Detta är en perfekt barnvagn för er som vill ha en bra budgetvagn. För vad den erbjuder har den ett riktigt bra pris. Denna vagn är en sittvagn med en medföljande liggdel för när barnen är mindre. Dessutom har den en ordentlig sufflet som skyddar ditt barn från solen. När vagnen fälls ihop blir den väldigt kompakt vilket gör den enkel att transportera om ni ska åka någonstans.

3. Beemoo Spin Air Duo:

Detta är ytterliggare en barnvagn från Beemoo. Detta är en perfekt vagn för er föräldrar med mer än ett barn som behöver åka vagn eftersom det är en s.k. syskonvagn. Den har två säten så att både era barn kan åka utan problem. För att barnen inte ska ramla ur finns ett fempunktsbälte i sitsen, era barn kommer att vara fullkomligt säkra. Dessutom finns det en extra skärm för dem där soliga dagarna.

4. Moweo Civi Paraplysulky:

Om ni är ute efter en riktigt billig barnvagn så är det här definitivt rätt val för er. Denna sulky kostar under tussenlappen och är en av dem billigaste barnvagnarna som ni kan hitta. Sitsen har ett fempunktsbältet för att ert barn inte ska kunna ramla ur och det finns en sufflet för att skydda från solen.

5. Beemoo Swing+ syskonvagn:

Denna barnvagn är också från Beemoo och det är en s.k. syskonvagn. Hjulen är stora och luftfyllda vilket betyder att åkturen kommer att bli bekväm. Det finns också två suffleter för att skydda era barn från solen. Om ni vill kan ni också köpa till en matchande liggdel för att även era minsta barn ska kunna använda vagnen.

En barnvagn är helt enkelt något som ni kommer att behöva om ni ska få barn strax. Det gör det extremt mycket enklare att ta med barnen när ni ska någonstans och trötta ben kan vilas efter ett tag. Det kan verka som en stor utgift men ni kommer säkerligen tycka att det är värt det i slutändan. Köper ni en bra barnvagn kan ni dessutom återanvända den om ni får mera barn i framtiden .

Varför inte ta med barnen ut och tälta i framtiden? De bästa tälten campingsemestern