Topp 3 bästa resväskorna

Post-Covid reseplaneringen är äntligen igång och därför är det också dags att uppgradera sin resväska! Resväskan kan antingen vara människans bästa vän eller värsta fiende och vi röstar på att du hittar en som passar in i den första kategorin. Därför har vi sammanställt en lista över de topp 3 bästa resväskorna inför kommande semester nedan!

I topplistan kikar vi på faktorer som design, garanti och kvalitet på material samt blixtlås och handtag. Utöver detta anser vi att storleken på väskan är superviktigt och ska uppfylla båda resenärens behov och flygbolagets krav.

1.    Delsey Dauphine2

Högst upp på listan kommer den 4-hjulade resväskan Delsey Dauphine2 med sin snygga design och manövrerbara teleskophandtag. Det finns två fasta handtag på resväskan också vilket vi tycker är en nödvändighet inför resan. Garantin räcker i 5 år och passar utmärkt för den som vill ha en resväska som fyller mycket men väger lite. Totalt får det plats med 99L innehåll trots sin lätta vikt på 2,7 kg. Inte nog med det – den är stilren och elegant i sin svarta färg.

2.    Delsey Chatelet

För den som är trött på svarta resväskor som ovan nämnda, men ändå vill ha en något jordnära och optimerad resväska, rekommenderar vi Delsey Chatelet. Denna modell har en chokladbrun färg som passar till den eleganta resenären på språng. Resväskan är 70 cm och rymmer hela 71 L. Det finns två dragkedjor utvändigt och tre invändigt. Detta gör resväskan perfekt för den som gillar att organisera sin packning. Utöver detta får köparen hela 10 års garanti, så du kan se denna resväska som en långsiktig investering.

3.    Samsonite Neopulse

Vill du slippa en klumpig, stor väska men trots detta få plats med 74L innehåll? Ja då är trean på listan, Samsonite Neopulse, ett bra val. Väskan väger inte mer än 2,4 kg men kan trots detta rymma allt som en resenär kan tänkas fylla den med. Färgen på väskan är mattsvart och längst ändarna på väskan ser man fina och eleganta röda linjer. Utöver de snygga detaljerna består resväskan också av ett välkonstruerat säkerhetssystem plus ett kombinationslås. Aldrig igen behöver du oroa dig över stölder på semestern!