Topp 3 streamingalternativ för sport

Streaming blir alltmer populärt i takt med att vi blir alltmer uppkopplade. Vi föredrar att kunna njuta av underhållning när det passar oss, om det så är på tunnelbanan, på stranden eller i soffan. Sport är helt klart något som svenskar älskar att streama mest. Kanske beror det på att tv-utbudet inte är så stort som vi önskar. Men också för att vi vill kunna se våra favoritspelare tävla om guldet vart vi än befinner oss, när som helst på dygnet.

Om du vill slippa vara bunden till att se sport på tv bör du vända dig till en streamingtjänst, och för att streama på bästa sätt måste man såklart streama via den bästa streamingtjänsten. Här nedan listar vi därför våra topp 3 favorit-streamingalternativ för sport, så att du kan välja ett eller flera av de alternativ som passar dig bäst! Luta dig tillbaka och utforska utbudet.

1.    C Mores streamingtjänst

Högt upp på listan kommer vår favorit C More! C More har ett grymt utbud av sport i alla dess variationer, om det så är fotboll eller eSport som lockar. C More har två sportabonnemang för den sportintresserade streamaren, nämligen “Mycket Sport” och “All Sport”. Med “All Sport” kommer du, som namnet indikerar, kunna streama nästintill all sport du kan tänka dig. Detta abonnemang kostar dock 449 kr/månaden, så det kan bli rätt dyrt för dig som redan har ett par abonnemang du betalar för varje månad. Älskar du sport, som oss, kan det dock vara värt det. Åtminstone inför ett europa- eller världsmästerskap!

2.    LeoVegas oddsapp

Oddsappar är mobilvänliga versioner av bettingsidor där man via sin mobil kan livestreama sportmatcher och spela på oddsen samtidigt om man önskar det. Vi började faktiskt med att granska utbudet på oddsappar.se, och kom fram till att LeoVegas var vår favorit när det kommer till oddsappar. De erbjuder helt enkelt iOS- så väl som Androidägare ett fantastiskt utbud av olika sporter att spela på, och deras livestreamingtjänst är förträfflig. Kvaliteten är väldigt bra, vilket även appens gränssnitt är. Det är helt enkelt den perfekta appen för dig som vill kombinera streaming med att tjäna pengar. Bäst av allt måste ju dock ändå vara att du slipper betala för ett månadsabonnemang!

3.    Hulus streamingtjänst

Som trea på listan har vi valt den amerikanska streamingjätten Hulu. Här kommer du kunna streama de allra flesta internationella sportturneringar och enskilda matcher, men framförallt amerikanska sådana. Det är definitivt en streamingtjänst för dig som älskar baseboll, eftersom detta inte finns att streama från så många svenska tjänster.

Dock ska du vara medveten om att Hulu endast riktar sig till amerikaner och japaner. Så hur kan vi då lista Hulu? Jo saken är den att har du ett VPN installerat på din enhet kan du faktiskt komma åt innehåll från streamingtjänsten. Det kan bli något komplicerat för dig som aldrig använt dig av en VPN förr, men i sista änden är det värt det. Hulu kostar givetvis också en summa varje månad eftersom det är en streamingtjänst, så vägrar du betala för sportstreams föreslår vi att du använder dig av LeoVegas oddsapp istället.