Trädgård i toppklass!

Att skifta mobilabonnemang som svensk är inte helt lätt. Vi har ett stort antal operatörer med fantastiska förmåner, så valet kan bli något komplicerat. Men istället för att se på det som något negativt: varför inte se det som en fantastisk möjlighet för att faktiskt välja det bästa abonnemanget för dig och din mobil?

För att underlätta processen något har vi nedan sammanställt en lista över de 3 mobilabonnemang som, i vårt tycke, är de bästa i dagsläget i Sverige. Vi kommer gå igenom några av de aspekter som är viktiga för konsumenter, som pris, täckning och andra tjänster. Mobile subscription sweden är den engelska utgåvan för dig som föredrar det!

1.      Halebop

Som etta på listan har vi valt Halebop. Det är en relativt “gammal” aktör på marknaden, med flera års erfarenhet inom mobiler och mobilabonnemang i landet. De kallar sig för “den lilla operatören med Sveriges nöjdaste kunder”. Deras kundtjänst finns där att tillgå dygnet runt, veckans alla dagar, året runt. Men kundtjänsten är ju inte det viktigaste för den som letar efter mobilabonnemang.

Schyssta priser: Det viktigaste för den som söker efter ett nytt mobilabonnemang är ju trots allt priset. Hos Halebop kan konsumenten välja bland ett par olika abonnemang, för att hitta det som passar hen bäst.
Bra extra förmåner: Något som vi gillar extra mycket med Halebop är att de alltid ger studenter schyssta förmåner, men framförallt kanske att man kan spara sin surf!

2.      Comviq

Ännu en schysst mobiloperatör är Comviq, och därmed har vi valt att lista dem som tvåa över Sveriges 3 bästa mobilabonnemang. Även dem är en relativt “gammal” operatör på marknaden, och har väl kanske framförallt gjort sig kända med sina reklamfilmer som du säkert redan sett. Deras slogan “Billigt! Billigt! Billigt!” syns överallt, och detta lever Comviq utan tvekan upp till.

Billigt, billigt, billigt: Comviq erbjuder sina kunder väldigt schyssta priser, oberoende av vilket abonnemang man tecknar. Det finns flera olika abonnemang att välja mellan, så som konsument kommer man kunna hitta ett abonnemang som nästan känns skräddarsytt för en själv.

Snabbt mobilnät: Något annat som utmärker Comviq är deras fantastiska mobilnät. Det är välutbyggt och som kund hos Comviq kommer man kunna njuta av snabba anslutningar, men även bra täckning i hela landet!

3.      Hallon

Trea på listan är Hallon. Hallon är en av de operatörer som fortfarande är relativt nya på marknaden för mobilabonnemang i landet, men som bara blir större och större för varje dag som går. Med Hallon erbjuder några av de billigaste priserna på marknaden och som konsument kan man välja mellan en uppsjö av olika mobilabonnemang för att hitta något som passar en bäst.

Spara data: Hallon var bland de första som började med konceptet kring att spara data i landet. Det vill säga att all den oanvända surfen du får sparas och kan användas nästkommande månader. Som mest kan du spara hela 100 GB surf!

Billiga priser: Hallon är en av de aktörerna med de mest konkurrenskraftiga priserna. De erbjuder ungdoms, så väl som student- och seniorrabatter. Det billigaste abonnemanget de erbjuder i dagsläget ligger på 49 kr/månaden, vilket som är svårt att hitta hos någon annan operatör!