5 prisvärda fotoskrivare

Nuförtiden så sparar man oftast sina bilder i telefonen och i olika molntjänster eller i minneskort och externa hårddiskar. Det finns även de som framkallar sina bilder från telefonen hos olika fotobutiker för att skapa fotoalbum men även för att rama in olika porträtt. Det kostar dock en del att anlita någon att framkalla dina fotografier. Det finns dock ett sätt att komma runt det och det är att skaffa sig en bläckstråleskrivare. Med en bläckstråleskrivare så kan du skriva ut alla dina foton och i det flesta fall direkt från mobilen. Du kan skriva ut i många olika storlekar och välja vilken typ av fotopapper du vill ha. Fördelarna är många, du behöver inte åka någonstans för att framkalla bilderna eller hämta ut dom, dessutom så blir det billigare än i en fotobutik eller i en copy shop.

Vi har här fem stycken prisvärda och populära bläckstråleskrivare som kan skriva ut fotografier, bilder och självklart kan du skriva ut vanliga dokument, men även göra mycket mer. Dessa fem skrivare är inte rankade efter en specifik ordning.

Canon Pixma TS705

Canon Pixma bläckstråleskrivaren är mycket populär och prisvärd. Den här skrivaren använder sig av fem stycken bläckpatroner och ger dig skarpa och vackra färgfotografier. Du kan enkelt skriva ut dina dokument och fotografier direkt från mobilen och du kan även integrera Google home eller Amazon Alexa med skrivaren. Canon skrivaren har dock inte möjlighet att skanna eller kopiera dokument och om man inte behöver dom funktionerna så är det en mycket bra skrivare.

Canon Pixma TR8550

Den här skrivare är en mycket bra multifunktionsskrivare som har alla funktioner du behöver och mer. Canon Pixma skrivaren kan med dess fem bläckpatronssystem skriva ut fantastiska färgfoton med även kopiera, skanna och faxa. Den skriver även ut dubbelsidiga dokument och du kan enkelt skicka dina utskrifter från din mobil eller platta via en app. Eftersom den är fylld med funktioner så är den här skrivaren dyrare en ovannämnda.

Canon Pixma IX6850

Canon bläckskrivaren är en så kallad A3 skrivare och det betyder att du kan skriva ut dokument och fotografier upp till A3 storlekar. Skrivaren är en av de populäraste A3 fotoskrivarna då den är prisvärd och med fem färgs bläck systemet kan skriva ut skarpa fotografier med vackra färgtoner. Den här skrivaren saknar dock funktionen att skanna och kopiera, men om man klarar sig utan de funktionerna så är den här en bra A3 skrivare.

HP OfficeJet Pro 8022

Den här HP skrivaren är en mycket populär multifunktionsskrivare som kan skriva ut både dokument och fotografier men även kopiera, skanna och faxa. Med denna mångsidiga skrivare kan du via en app skicka dina utskrifter från din telefon eller andra mobila enheter. Skrivaren använder fyra stycken bläckpatroner och de kan ge dina fotoutskrifter skarpa och fina färgtoner.

HP DeskJet 2630

Med den här populära och mycket prisvärda bläckstråleskrivaren från HP så kan du enkelt skriva ut dina fotografier från datorn men även från mobilen eller surfplattan. För att kunna skriva ut från mobilen eller plattan så behöver man ladda ner en app som t.ex. HP e-print eller AirPrint. Skrivaren stödjer även skanning och kopiering av dokument. HP skrivaren använder sig av två stycken bläckpatroner, en svart och en färgpatron vilket är fördelaktigt när det gäller pris.

Dessa fem bläckstråleskrivare ligger alla under 2000kr och kommer ge dig fina fotoutskrifter. Det finns många fler bläckstråleskrivare i många olika prisklasser som du kan hitta på 123ink.se men även alla bläckpatroner och fotopapper som man behöver för att kunna skriva ut fantastiska fotoutskrifter.