tandbleking

Tandblekning hemma – Topp 5

Vem behöver då tandblekning? Eftersom många av oss har vanor som gör att tänderna lätt missfärgas. Det kan vara kaffe, te, cigaretter, snus, rödvin eller något harmlöst som sprit. De är de vanligaste orsakerna till missfärgade tänder, och ett stort skäl till att det nu finns såpass många aktörer att välja mellan. Vi har hittat fem stycken som alla säljer tandblekning och rangordnat dem i en topplista över tandblekning hemma.

Bäst och billigast tandblekning

Tandblekning hemma: Plats 1

  1. Överst på topplistan hamnar sajten BeConfident.se som utöver tandblekning för hemmabruk även har andra produkter så som hudvård och hjälp mot snarkning. Det tillsammans med en smidig sajt räcker för att hamna i topp. Deras tandblekningskit kostar från 399:- och uppåt. I regel är det en bättre affär att köpa de större paketen eftersom det blir billigare i längden. Här hittar ni hela utbudet hos Be Confident.

Tandblekning hemma: Plats 2

På andra plats hittar vi sajten SimpleSmile.se som just nu erbjuder en gratis tandblekningspenna i samband med en beställning. Intressant är även att de ha en form av skum som bleker tänderna. Vanligast är annars gel, men av lovorden vi hört om denna sajt är många. Priserna på hemmatandblekning är förhållandevis lika och deras startkit kostar även det 399:-. För att kika på detta spännande alternativ så klickar ni enklast här.

Vita vackra tänder

Tandblekning hemma: Plats 3

På plats tre i kampen om bästa hemmatandblekning hittar vi ConfidentSmile.se. Deras startkit är lite dyrare, men det medföljer en LED-lampa vilket förklarar prisskillnaden galant.

Tandblekning hemma: Plats 4

På plats fyra hittar vi Dentway som lika gärna hade kunnat överst i topplistan över tandblekning, mest på grund av deras smidiga strips för tandblekning. Smidigt och lätt att ha med sig i ficka eller handväska. Det behövs endast 20 minuter så det är ett enkelt sätt att bleka tänderna. Det finns fler produkter att utforska, det gör man snabbt och enkelt här.

Tandblekning hemma: Plats 5

Sist på vår topplista över tandblekning man kan göra hemma hittar vi SimpleSmile, men låt er inte luras av en sistaplats. Bara att kvala in till Topplistan är betyg nog.

En vit varg med.lika vita tänder

Små skillnader i pris

Det är inte så mycket som skiljer förstaplatsen mot femteplatsen. Alla sajter har ungefär samma priser och de har liknande produkter. Det är nog mycket en fråga om tycke och smak. Man sparar inte stora pengar, det är inte som med sms-lån där det finns många tusenlappar att spara. Vi har naturligtvis en topplista om just sms-lån, men det finns även andra med större möjlighet till besparingar. Resor är något vi alla drömmer om. Har du noll fantasi kan du välja mellan att läsa på i någon av de bästa reseböckerna, eller fylla på fantasin med ett par fantasyböcker. (Går att mixa) En romantisk weekend till Rom kanske? Då har ni en topplista över romantiska hotell att utgå ifrån. Smidigt som attan.