Topplista Sprit: Trinidad rom Topp 3

Idag blir det den enklaste av topplistor. För mer information om respektive rom så kan ni klicka er vidare. Dagens topplista är även den mörk rom och således en uppföljare till topplistan om Kubansk rom, även den med mörka toner. Det verkar inte bättre än att många som hittar hit inte förväntar sig en topplista om sprit, utan snarare en om att resa, och då naturligtvis till staden Rom i Italien. Det hittar man här, och är det inför sommaren så finns det fler bra topplistor kring det. Både en topp 5 om resmål i allmänhet, men även en lista om bästa öarna om man skall båtluffa.

Men raskt över till dagens topplista:

Topp 5 Trinidad Rom

Plantation Trinidad 2003

En lyxig rom med varma toner och en underbar sötma.

Noble selected – drinkrom

En rom framförallt för drinkar. Som alla vet är Bacardi den rom som skall vara i drinken, framförallt om det råkar vara en Cuba Libre. Denna är dock perfekt till en fruktig drink på vårkanten, men även för att tina efter man varit ute i kylan.

Trinidad kill devil

En rom som får vara med enkom pga namnet. Den är otestad och kan smaka aceton, men jag har svårt att tro det. Möjligen en ton av svavel om något alls.

Är man på jakt efter annan Karibisk rom, då får man hålla ut en stund till. Inom kort kommer en topplista om Jamaicansk rom, och fram till dess kan man med fördel drömma sig bort i en resebok eller guidebok om Jamaica.