SVT Play app som det är svårt att klara sig utan

Många av våra minnen blir svagare och svagare med åren. Saker vi har upplevt för många år sedan kan vara svåra att komma ihåg i detalj. Genom livet upplever vi otroligt många saker, vi går igenom både positiva och negativa perioder. De gör oss självklart starkare och ibland svagare. När vi långt senare försöker komma ihåg många av de positiva händelserna som vi har varit med om, kan det vara svårt att minnas dem.

Det är inte bara händelser som kan vara svåra att minnas det kan exempelvis också vara telefonnummer, adresser, lägenheter, städer och områden. När städer byggs om, renoveras eller förändras på något vis kan vi ha svårt att komma ihåg hur det såg ut på samma plats innan förändringen skedde. Även om det bara rör sig om några år tidigare. Vi anpassar oss snabbt och glömmer lika snabbt det som var. När vi sedan ser bilder eller på något sätt blir påminda om hur det har varit blir vi ofta häpna. Ofta är det faktisk genom tv:n vi blir överraskade med bilder, filmer eller text från förr i tiden.

Ibland sänds tv-program som visar platser, bilder, kläder, maskiner eller liknande från en tid tillbaka och vi blir ofta lika förvånade varje gång vi ser det. Många gånger är det också just nostalgin som gör att vi fastnar för en tv-serie eller ett tv-program men det kan givetvis också vara helt nya serier som är baserade på nutida eller framtida historier, som vi fastnar för.

Serierna har fått ett stor uppsving den senaste tiden. För en tid sedan var vi många som följde serier på tv. Stora delar av Sveriges befolkning satt bänkade framför tv:n på bästa sändningstid. Men något hände och entusiasmen för serier dog snabbt ut. I en period stod det still men sedan skedde en stor förändring och serierna kom tillbaka om än med ännu större popularitet än vad de tidigare hade haft.

Se alla dina favoritprogram när det passar dig

SVT Play är en tjänst som Sveriges television erbjuder. Tjänstens funktion har förändrats lite grann över tid. Allt efter hur efterfrågan har förändrats har man valt att anpassa innehållet på sidan. Ett strategiskt beslut som gjort att tjänsten blivit mycket populär inte minst i den yngre delen av befolkningen.

Tjänsten innehåller bland mycket annat klassiska underbara svenska serier men också intressanta och unika utländska dokumentärer och filmatiseringar. Du kan givetvis också följa de senaste nyheterna från aktuellt och rapport. Och se alla omtyckta serier, som är så svåra att slita sig ifrån. TV-shower som melodifestivalen går bara inte att missa och en drös av massa andra tv-galor i alla dess slag. Missa inte dina allra mest omtyckta program med Svt play. Det bästa med tjänsten är att den både kan användas på din surfplatta och mobiltelefon genom att ladda ner appen. Och till din dator via hemsidan samt till din digital-TV. Smidigt och enkelt kan du nu följa den där älskade serien som du bara måste se färdigt. Eller njuta av en härlig naturdokumentär om skogens blommor, träd och djur. Kanske är det en ny ungdomsserie du vill se. Här är chansen att få tillgång till alltihop på en gång.