Bästa spelhall Stockholm

Begreppet spelhall har blivit större ju mer tiden går, medan det förr mest syftade på arkadspel, är även PC, spelkonsoler och VR idag med i konversationen. Idag finns allt du kan tänka dig, så varför inte börja utforska möjligheterna?

Oavsett om du letar efter något riktigt modernt eller söker efter den där känslan av nostalgi man får när man går upp till ett flipperspel, så har Stockholm garanterat något för dig! Om du inte hittar något på den här listan rekommenderar vi att kika på https://spelhallar.com/ för fler rekomendationer.

Klassiskt med HEY STHLM

Är du ute efter klassiska arkadspel, så är HEY STHLM det självklara valet. Det är Stockholms enda riktiga arkadhall. De erbjuder alltifrån klassikerna till de senaste nyheterna, i en härlig blandning av flipperspel, dance dance revolution och racer-spel, med teman med allt från Batman och Led Zeppelin, till Rambo. Arkaden är inspirerat av spelhallar i Tokyo och passar såväl experter som nybörjare. En pollett kostar 10 kronor, så även om din budget inte är hög, kan du gå in för en vända eller två utan större inverkan på kontot.

Inferno för gamern

Inferno sätter en modernare touch på vad en spelhall är, då majoriteten av deras utbud är datorspel. På datorer med höga processorer, eller varför inte på ett xbox, kan du njuta av deras stora utbud av spel, bland annat Call of duty, The legend of Zelda, Sims 4 och Super Mario Bros. Inferno har fokuserat på att skapa en säker och välkomnande miljö och prioriterar säkerheten högt. Alla deras datorer är väl utrustade för att klara av alla de mest krävande spelen och kommer med både mus och hörlurar. Om du vill kan du titta in för bara ett par timmar, eller så erbjuder dem spelplatser för hela natten lång.

VR-center bjuder på virtuell verklighet

På tal om att sätta en modernare touch på vad en spelhall är, så har vi nu VR-center, som precis som namnet avslöjar, specialiserar sig på Virtuell verklighet. VR tillåter dig att utforska nya världar, såsom zombie äventyr eller varför inte ta en djupdykning ned i havet? Förutom detta finns även skjutspel och sport simulationer och mycket mera. VR är perfekt att göra i en spelhall, då det kräver utrymme du själv sällan har. VR-center har bra lokaler som är optimerade för ändamålet och passar bra för hela familjen.

Något för alla!

Stockholm har något för alla och detta är bara toppen på berget när det kommer till upplevelser. Om du är där med familjen på semester, eller om du bor och arbetar i närområdet, är spelhallar alltid en välkommen paus från alla turistattraktioner man vanligen går till. Spelhallar erbjuder en tidlös zon där allt som existerar är nuet, och där det enda som betyder något är vad som utspelar sig på skärmen. VR kommer garanterat vara kul för hela familjen och kanske vill du som förälder skryta med dina skills i ett klassiskt flipperspel? Oavsett vad bör du besöka alla tre hallar ovan, och varför inte göra en turnering av det?