Till Topplistan med Britney Spears har vi ett par stycken bonusbilder som hamnar här. Tanken är att bjuda på lite bilder som inte fick plats i inlägget, men som kan vara kul att titta på om man är ett fan av Britney Spears. För er som vill läsa ännu mer om Britney så kan jag varmt rekommendera hennes officiella sida Britneyspears.com som bjuder på en hel del intressant läsning och naturligtvis många bilder på sångerskan.

En ung britney

En ung och ännu oförstörd Britney spears som blev många tonåringars fantasi. Med sitt sockersöta utseende och otroliga sångröst blev hon en favorit även hos den något äldre generationen. Hennes förstaskiva blev succé och på den vägen är det. Inte.

Äldre Britney spears för topplistan

Här har vi en äldre Britney med ett stort behov av hudkräm. Tydliga rynkor och en inte allt för smickrande bild.

Britney med headset

För att avsluta mer rättvist kommer en bild på Britney med sitt headset som hon alltid använde på scen. Här var hon på topp: Stjärnan som lyste klarast.

Det är vad som bjuds denna dag. Som en liten chokladbit till kaffet, eller lök på laxen. Gillar man Britney så hittar man alla hennes låtar på Spotify, och hon har en egen Playlist med de låtar hon själv gillar bäst. Är det bilder av artister man söker så var förra Topplistans artist Elvis och ett par extrabilder på honom hittar man här.