tandbleking

Musik när du bleker tänder

Efter vår topplista över tandblekning för hemmabruk där vi konstaterade att skillnaderna var tämligen små blev jag nyfiken. Jag har blekt tänderna hos tandläkaren, eller jag gjöt en form hos dem som senare blev tandskenor i någon form av gummi. Ganska likt den man gör hemma, men till 10 gånger priset. Visst är det en viss skillnad, men jag hade nog valt detta alternativ om jag var tvungen att gjuta nya. Det är det medel man använder som kommer göra den största skillnaden om man bara ser till att hålla sig till produkter som är testade noga.

Borsta borsta så håller sig tänderna vita längre

Det var ju bara tandblekning, var är musiken?

I jakt efter mer information kring hur stor skillnad det är på hemmakits och professionell tandblekning så stötte jag på en spellista som jag misstänker är en lista på avslappning just under tiden man har skenorna inne. Jag tror inte det är något magiskt, men väldigt avslappnande trots att jag inte blekte tänderna. Det är en Spotify-lista som helt sonika heter ”Tandblekning” och finns att lyssna på här:

Yoga, wellness och annat hälsosamt

Den spellistan fungerar naturligtvis bra till annat än att bleka tänderna, det är till all meditativa och avslappnande övningar. I tiden med osäkert läge och svajig bostadsmarknad är det ett bra sätt att slippa tänka på att belåna bilen eller ta ett sms-lån för att klara att betala räkningar i januari.