Topplista musik: Britney topp 5

Topp 5 – Britney Spears

Så var det dags för ännu en Topplista med musikalisk inriktning. Denna gång är det något nyare musik än topplistan med Elvis som fick äran att öppna denna kategori. Idag har turen kommit till någon som gjort stort avryck, men som på senare tid har varit minde synlig. Dagens artist är Britney Spears och det är för många en liknande nostalgitripp som Elvis var för de lite äldre. En artist som har fått många att önska att VR – eller virtual reality – hade kommit ännu längre i utvecklingen. Så utan mer svammel: Här är Topplistan med Britney Spears.

Britney spears Topp 5
Britney Spears – En ikon med lika delar superhits som skandaler
  1. På första plats hittar vi natuligtvis Baby one more time, det är näst intill en självklarhet.
  2. Andraplatsen intas av en mer oväntad låt, en låt där Britney var uträknad men ändå lyckades släppa en platta som gick oväntat bra. Låten i fråga är Work B**ch, där det för oss som inte oroas över fula ord är lite fånigt att Bitch inte skrivs ut. Men låten är så jä**a bra för att fåna till det lite. För alla b**ches som inte har ett jobb men är i behov av dollar eller annan valuta kan man alltid kika på vår Topplista över de bästa SMS-lånen.
  3. Det är en svår artist för en topplista. Britney Spears har gjort många kanonlåtar och man tvingas sålla. Tredjeplatsen på listan blir klassikern Oops I did it again, som ingen över 20 kan ha missat. Britney i latex gjorde många vilda. Vissa av indignation andra på sedvanligt vis. Hur man än vrider och vänder på det är det en låt som Britney kan vara nöjd över, en av många låtar kan tilläggas.
  4. En fjärdeplats på listan må låta som om det inte är en kanonlåt, men med tanke på hr många hits Britney släppt är det en ganska bra placering trots allt. Låten Womanizer har sedan dess varit en populär låt på semesterorternas discon och nattklubbar.
  5. Dagens topplista avslutas med en annorlunda låt för att vara Britney. Den heter I’m a slave 4 you och gav många tonåringar gåshud när det begav sig.