1. Oculus Rift:

Oculus rift är nästan det första VR headsetet som kom ut och därför har det en speciell plats i mångas hjärta. Det är faktiskt ett riktigt bra headset för VR, letar du efter ett bra och prisvärt headset är detta ett perfekt val för dig.

2. HTC Vive

Detta är nog det vanligaste VR headsetet på marknaden just nu, sedan det släpptes har det blivit riktigt populärt. Det är också ett av dem bästa du kan köpa om du vill ha en riktigt bra VR upplevelse.

3. HTC Vive pro

Om du är beredd att betala lite mer för en riktigt bra VR upplevelse så är detta headsetet för dig. Det kostar lite mer än HTC Vive men då är det också ganska mycket bättre. Valet är ditt.

4. Playstation VR

Om du vill kunna köra VR på ditt playstation så bör du köpa detta headset eftersom det är precis vad det är designat för. Har du redan ett playstation och vill börja köra VR är detta alltså rätt produkt.

5. VR Box

Om du vill kunna köra VR spel på din mobil så är VR Box ett riktigt bra alternativ. Du lägger helt enkelt din mobil inne i headsetet och sedan kan du köra VR spel. Det är faktiskt ganska otroligt när man tänker på det.