Recension av Bitdefender Total Security

Är du skyddad mot yttre hot på internet? Det sägs att det finns flera tusentals virus i alla dess former. Programmen kan exempelvis spela in vad du gör på din dator, spara lösenord och koder, stjäla bilder och filmer och mycket mer. Eftersom våra liv blir allt mer digitala behövs ordentliga virusprogram som skyddar våra datorer och i slutändan våra liv från alla de hot som finns på internet idag. En del virusprogram skyddar endast mot vissa virus och skyddar kanske inte alla dina program.

Bitdefender är ett bra virusprogram som ger ett helhetsskydd mot alla typer av virus. Det är viktigt att man skannar sin dator ofta, på så vis kan man undvika att datorn blir långsam och framför allt att virus stannar i datorn. På det viset kan man skydda sin privata och känsliga information från att bli hackad och stulen. Vilket tyvärr blir allt vanligare och vanligare även i Sverige. Det kan röra sig om höga tal av människor som varje år får sina datorer hackade och därför gäller det att skydda sig.

Eftersom din information både sprids genom vanlig surfing och genom din e-post är det viktigt att man har ett virusprogram som kan skydda datorn genom alla program. Bitdefender fungerar även i din e-postklient och kan utföra skanningar av misstänkta objekt. Läs mer om vad programmet kan göra för dig genom att klicka här.  Dessutom fungerar programmet både på Windows, Apple och flera andra bärbara enheter och kan därför ge dig ett heltäckande skydd. Det är praktiskt att använda samma typ av virusprogram på alla sina enheter eftersom man då slipper lära sig ett nytt program.