Recension av VyprVPN

Varför rekommenderas det att vända sig till en VPN-leverantör? För de som inte är bekanta med fördelarna hos en VPN kommer man säkerligen att överraskas av hur många användningsområden det finns. De allra vanligaste användningsområdena är dock att dölja sin IP-adress, förbli anonym på nätet, kringgå geografiska begränsningar samt att undvika datastöld.

Det finns många hackare därute som gärna vill komma åt ens dator, och i vissa länder kan man till och med räkna med regeringar som övervakar ens internet-aktivitet. Det är detta som VPN-leverantörer ser till att skydda sina användare från, och VyprVPN är en av de många högkvalitativa valmöjligheterna. Hur proffsig är dock VyprVPN och erbjuder de allt som man förväntar sig av en VPN-leverantör? Detta ska vi tala mer om nedan.

Ladda ner VyPRVPN

Servrar hos VyprVPN

VyprVPN bjuder på mer än 700 servrar i 64 olika länder. Detta är relativt imponerande då det finns vissa VPN-tjänster som bjuder på enbart några tiotals servrar medan andra bjuder på flera tusentals. När allt kommer till kritan ligger VyprVPN därför ganska bra till, och när man väl ansluter sig till en av deras servrar utomlands kan man kringgå geografiska begränsningar samtidigt som man döljer sin IP-adress och förblir anonym på nätet.

Kryptering

VyprVPN drar nytta av OpenVPN protokollet och krypterar all ens data med hjälp av AES-256 krypteringsnyckeln. Detta garanterar att man alltid förblir säker när man använder sig av VyprVPN då den tidigare nämnda krypteringsnyckeln även används av exempelvis CIA, FBI och NSA – så visst kan man lita på att säkerheten ligger på topp.

Som om detta inte vore nog har VyprVPN utvecklat en teknik vid namn Chameleon som krypterar ens metadata, en åtgärd som ser till så att man kan fortsätta att använda sin VPN utan att bli upptäckt av DPI-scanningar, någonting som är mycket viktigt för datoranvändare i länder såsom Kina, Turkiet och Ryssland.

Hastighet

Oavsett vilken VPN-leverantör som man vänder sig till kommer hastigheten av ens internetuppkoppling att saktas ner när man väl startar sin VPN-tjänst. Beroende på vilken VPN man använder kan detta komma att antingen bli ett stort problem eller knappt märkas av överhuvudtaget. Lyckligtvis nog är VyprVPN en av de VPN-tjänsterna där man knappt märker någon skillnad, så uppladdnings- samt nedladdningshastigheter kommer inte att påverkas på något storartat vis.

Enheter

Om man vill börja använda VyprVPN redan idag blir man säkerligen glad över att höra hur denne VPN fungerar på alla de mest kända enheterna. Man kan därför dra nytta av VyprVPN på exempelvis Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Apple TV, Android TV och fler därtill. Kostnaden för den här tjänsten är dessutom relativt billig jämfört med en stor mängd andra VPN-tjänster, så man får definitivt stor valuta för pengarna när man väljer att satsa på VyprVPN.

Allt som allt kan VyprVPN rekommenderas utan problem. De många fördelarna, funktionerna och den billiga kostnaden gör detta till ett bra val för de flesta som är i behov av en välfungerande VPN-tjänst utan några större nackdelar.