Topp 3 svenska spelsajter för trav

Spel på trav har varit populärt bland svenskar i årtionden. Länge ägde ATG rättigheterna för allt som hade med spel på hästar om pengar i landet, men numera finns det ett flertal spelbolag att välja och vraka mellan.

Det råder skilda meningar om vilka spelsajter för trav som faktiskt är bäst. Vi kan inte säga att vi vet bäst, men de 3 svenska sajter vi listar nedan uppfyller åtminstone våra krav. Det vill säga krav om spelutbud, gränssnitt, mobilvänlighet, odds, kundtjänst och så vidare. Så fortsätt läsa vidare för att ta del av vår topp 3-lista över de bästa, svenska spelsajterna för travspel!

1.    ATG – Klassikern som fortfarande är en stor favorit

Högst upp på listan kommer vår allas favorit – ATG. Även om vi själva kan erkänna att det är tråkigt att lista det spelbolag som funnits längst fortsätter ATG imponera oss och därmed måste vi bara lista dem. ATG har helt enkelt det största utbudet av möjliga spelformer, vilket som trots allt är det viktigaste när det kommer till en spelsajt. Här kan spelaren välja och vraka bland olika poolspel för trav som populära V75, V86 och Harry Boy.

Förutom ett utmärkt spelutbud är deras plattform fruktansvärt användarvänlig, och det samma gäller deras mobilapp. Tack vare sina många år på nacken, och att de endast anställer de mest pålitliga travexperterna, är oddsen alltid där de ska vara. Har vi något att klaga på? Det enda skulle givetvis vara att man inte kan spela på fasta odds eller långtidsspel.

2.    Bet365 – Speljätten med ett brett utbud av travspel

Tvåa på vår lista, precis som listan hos travsport.io, kommer Bet365. Detta spelbolag är ett av de största och populäraste spelbolagen inte bara inom Sverige men också på global nivå. Även om de är mest kända för sin sportbetting finns det även en uppsjö av olika spelalternativ för trav. Här kan man utforska långtidsspel och fasta odds på spelformer som Vinnare, Plats, Dagens Dubbel, Trippel och så vidare.

Oddsen hos Bet365 är en av de många anledningar till varför vi placerar spelbolaget som tvåa. Här hittar man som spelare alltid de mest aktuella och hetaste oddsen, och de är betydligt bättre gentemot ATG. Förutom oddsen och spelutbudet har Bet365 en fantastisk mobilversion av deras plattform och en serviceinriktad och professionell kundtjänst.

 

3.    Mr Green – Bästa alternativet för mobilt spelande

Lystring alla mobilberoende travsportsentusiaster – Mr Green är det självklara valet för er! Det välkända spelbolaget Mr Green har länge varit på framkant när det kommer till casino, men sedan monopolet på trav försvann har de även ökat sin publik när det kommer till travsport. Deras mobila app har vunnit många utmärkelser och det är bland annat därför vi hyllar spelbolaget!

Men det är såklart inte bara det faktum att Mr Green utvecklat en fantastisk mobilapp som gör att vi listar dem som trea. De erbjuder dessutom väldigt konkurrenskraftiga odds och generösa välkomstbjudanden, vilket som gör Mr Green till ett solklart val för den som letar efter en spelsajt för trav att investera sina pengar i. Även här finns det en professionell och serviceinriktad kundtjänst att tillgå och ett brett utbud av spel att utforska.