Julmusik att låtsas tycka om

Julmusik Topp 5

Vad är en jul utan de traditionsenliga julsångerna som skvalar i varje butik och vardagsrum. Jag har svårt att föreställa mig en julhandel utan ”Mer Jul” och annat jag tycker är ganska dåligt. Men ändå, det är vad det är och något är minst förfärligt. Så detta är en topplista över julmusik jag kan uthärda längre än två julvisor. Men alla klappar kan ej handlas på nätet även om det ofta är mycket trevligare och – enligt många – billigare än i vanliga butiker. Många barn, mycket att spara på nätet.

Detta är faktiskt ett par låtar in hela tre låtar i rad jag kan stå ut med.  Lägg till en som jag gillar och en till att uthärda. Det är fem låtar och ett helt okej facit för denna lilla mix. Men…

Lite Jazzigare toner i denna, och trots att Jazz inte alls tilltalar mig så märker jag att jag inte får samma skakningar som av Carola & Co. Det är ett steg i rätt riktning, att resa sig över allt som är oljud. . Men vad tror man då om detta klipp?

Boney M. Det räcker som motivering. 

Egentligen alldeles förfärlig, men tillsammans med en så otroligt B sak som brasan så är det så enhetligt så man kan inte låta bli att tycka det är rätt. Kass, men rätt. Det är kriterierna. Mer krävs inte, och hade det krävts hade denna topplistan varit Topp 1. Inga sms-röster skadades vid detta inlägg.

Sist men inte minst:

https://youtu.be/dH1O7n6_p64

Det är ett självklart val och Elvis kunde göra vilket trams som helst bra. Man kan riktigt höra hur han skjuter fram höfterna och lyckas med konststycket att sexualisera julen. Men ett par, tre damer svimmade nog av och för andra så blev det nog något bättre sex ett par veckor. För det är vi skyldiga att titta bort bort och låtsas som om han dog. Han är nog ruskigt tjock nu. God Jul Herr Presley.  Du är den enda på listan som inte förtjänar en gag ball.