3 tips till att hitta det bästa onlinecasinot

På internet finns det massor med olika spelbolag. Eftersom man inte längre behöver stå i en trång liten förbutik i den lokala mataffären eller i en sunkig spelkiosk, så har spelandet också blivit mer populärt på senare tid. Idag kan man ju sitta bekvämt där hemma och spela via datorn. Du kanske sitter och dricker något gott och slänger upp benen och lutar dig tillbaka.

Eftersom trenden håller i sig och det kommer fler och fler spelbolag på marknaden ökar såklart också konkurrensen spelbolagen sinsemellan något som alla bör känna till. Vissa erbjuder större vinster och andra betalar ut pengarna från vinsterna snabbt. Det kan finnas både fördelar och nackdelar med de olika spelsidorna som finns idag. En del specialiserar sig också på en specifik sport exempelvis fotboll eller på ett specifikt spel som roulette, poker eller odds. Du kan läsa mer om poker på internet och på denna sida.


Fördelar och nackdelar

För att man ska bli lite klokare på alla fördelar och nackdelar med de olika spelföretagen kan det vara en bra idé att gå in och läsa recensioner och kommentarer från tidigare användare. Ja som denna du sitter och läser just nu. Du kan genom en recension få ett intryck av sidan och om det är ett seriöst spelbolag du har med att göra. Det kan vara ett klokt att ta sig den tiden innan man ger sig in i spelvärlden med sina pengar.

Denna recensionen handlar om pokerstars som är ett spelbolag. Häng med och läs vidare så blir du lite klokare på vad pokerstars är för ett bolag och hur deras spel går till i det stora hela. Kanske kan recensionen besvara några av dina frågor som du eventuellt sitter och tänker på innan du kastar dig ut i spelets roliga och underhållande värld. Det finns såklart både chanser och risker när det kommer till spel och därför är det bra att ta sig lite tid och sätta sig in i hur det hela funkar.

Pokerstars företag

Detta spelbolag är relativt nytt på marknaden. Och ja vad menas med relativt nytt och är det bättre att spela på en ny eller gammal spelsida? Det kan vara svårt att säga men som regel är spelbolag som har funnits ett tag bättre – det finns ju kvar av en anledning. Pokerstars började med onlinespel redan år 2001 så de har varit på marknaden i ett bra tag nu och det ser ut att gå bra.

Det kan vara bra att sätta sig in i de olika reglerna som gäller på de olika spelbolagen eftersom dessa kan skilja sig markant från vad man är van vid. Det kan också vara en god idé att kolla på vinstplanen och se hur mycket vinster som betalas ut. Vi i Sverige har ju varit vana vid schyssta spelregler när vi har spelat nere i spelbutiken på hörnan. Dessa spelregler kan se helt annorlunda ut i ett spelbolag på nätet eftersom de själva kan bestämma reglerna.

Online spel

Det finns som sagt en hel del olika spelsidor man kan söka sig till på internet och de har alla lite olika vinklar och är bättre eller sämre på olika saker. Pokerstars är ju som namnet låter kanske allra bäst på poker. Många människor gillar poker och det är ett spel som har blivit allt mer populärt de senaste åren. Inte minst eftersom det är ett spel som på ett vis är socialt. Man pratar och interagerar med varandra. Eller egentligen ska man ju inte göra det. De allra bästa pokerspelarna har ju verkligen pokerface och rör inte en min även om de skulle kränga en helt citron under en turnering.

Det finns en hel del olika spel att välja mellan och det är ju såklart du själv som bestämmer vad du vill spela. Så som namnet antyder är utbudet av olika pokerspel väldigt stort. Allt annat vore ju ganska konstigt, heller hur. Och just poker finns i olika versioner, som exempelvis Texas Hold´em, Badugi eller en helt annat variant av poker.

När man använder pokerstars och spelar via deras sida på internet möts man av en bra och tydlig design. Hemsidan är utformad på ett sätt som tilltalar många och den är tydlig. Något av det värsta som finns är ju sidor där man måste kämpa för att ens kunna registrera sig. Och just registrering är något man klarar snabbt och enkelt på pokerstars. Du anger lite information om dig själv och sedan har du vips skapar ett användarkonto.


Säkerheten är viktigt

Pokerstars har som många andra på marknaden säkerhetslösningar som skyddar dina personuppgifter och man kan lugnt vara trygg i att registrera sin information. Det är faktisk viktigt att en spelsida har denna typ av säkerhet eftersom man ju faktisk kanske både anger sitt kortnummer och eller kontonummer till sin bank. Ja, man kan ju förstås också använda webmoney eller någon av de andra typer av betalningslösningar som sidan stödjer.

Men det handlar ju inte bara om att kunna betala in pengar till sitt konto som man skapar på sidan. Man vill ju såklart också kunna betala ut sina pengar till sitt bankkonto om man, som förhoppningsvis kommer att ske, skulle vinna storkovan. Då betalar pokerstars ut dina pengar och du kan välja mellan flera olika alternativ för själva transaktionen för utbetalningen. Allt sker mycket säkert och relativt snabbt.

Det som också är en viktigt detalj att nämna i en recension är klart hur servicen på spelsidan och generellt hur spelbolaget behandlar sina kunder. När man tittar på pokerstars måste man berömma deras kundservice. Den är öppen dygnet runt och de har alltid någon som jobbar och kan hjälpa till och lösa de problem som måtte uppstår för dig när du är inne på sidan och ska spela något av dina favoritspel.

Deras kundsupport kan kontaktas på olika sätt dels via en kontaktruta och dels via e-post. Två bekväma kontakta möjligheter som gör att man kan snabbt skriva en fråga och sedan vänta på svaret istället för att behöva sitta i en tråkig telefonkö. Tyvärr finns det inget telefonnummer att ringa till ens om man nu skulle föredra det. Det kan tyckas lite dåligt eftersom det ibland är lättare att kontakta folk över telefon. Men här får man nöja sig med skriftlig kommunikation alltså. Men i gengäld är det öppet dygnet runt. Pokerstars är en bra spelsida och kan rekommenderas för trevligt spel.