Jokersystemet och Lotto

Det så kallade Jokersystemet är ett webbaserat verktyg som täcker alla spel i ATG- och Svenska Spel-systemet. Det är gratis att använda, och för 99 kr per månad kan du även använda travdelen av verktyget. Lotto är ett spel där spelarna köper lotter med nummer och sedan väntar på dragningarna för att se om deras lott matchar de vinnande numren. Vinnarna utses genom en slumpmässig dragning och priserna delas ut beroende på hur många matchande nummer som dras. Lotterier varierar från land till land, men de flesta länder har någon form av lotteri.

Jokersystemet

Under många år har Jokersystemet varit världens ledande reduktionsverktyg för häst- och sportspel. Jokersystemet är ett webbaserat verktyg. Det täcker alla ATG:s och Svenska Spels systemspel (V86, V75, V65, V64, GS75, V5, V3, DD, V4, LD, Stryktipset, Trio, Europatipset, Powerplay och Topptipset ).

För alla dessa sportspel är Jokersystemet gratis att använda – med andra ord kan du minska och få en fördel gentemot andra spelare på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay helt gratis. För 99 kr per månad får du travdelen också, men som ny kund erbjudes den första månaden helt gratis. Allt du behöver göra är att ange din e-postadress och välja ett lösenord så är du redo att köra igång.

Var du vill, när du vill med jokersystemet

Jokersystemet finns tillgängligt på alla plattformarvilket innebär att du kan använda den oavsett om du har en PC, Mac, iPhone eller Android. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Och eftersom systemet är webbaserat finns det inga program att ladda ner och installera, vilket gör det mycket användarvänligt .

Lotto

Är spela på sport inte något för dig. Då kanske du vill kika in lotto. Lotto är ett spel där spelarna köper lotter med nummer och sedan väntar de på dragningarna för att se om deras lott matchar något av de vinnande numren. Vinnarna utses genom en slumpmässig dragning och priserna delas ut beroende på hur många matchande nummer som dras. Lotterispelen varierar från land till land, men de flesta länder har någon typ av lotteri.

Välj dina nummer med omsorg

Det finns ingen magisk formel för att välja rätt lottnummer, men det finns några saker du kan göra. Ett sätt att välja dina nummer är att använda viktiga datum, till exempel födelsedagar eller årsdagar. Ett annat sätt att välja nummer är att använda ett slumpmässigt nummer generator.

Spela flera biljetter

Om du spelar flera lotter kan du öka dina vinstchanser, men det kostar också mer pengar. Om du ska spela flera lotter, se till att du har råd med det för chansen att du vinner är fortfarande extremt liten.

Gå med i en lotteripool

Att gå med i en lotteripool är ett annat sätt att förbättra dina chanser att vinna på lotto. En lotteripool är en grupp människor som kommer överens om att dela på vinsten om en av dem vinner. Det betyder att om någon i din pool vinner på lotteriet får ni alla en del av vinstpengarna.

Ha tålamod

Att vinna på lotto kräver tid och tålamod. Du kanske inte vinner jackpotten direkt, men om du fortsätter att spela ökar dina chanser att vinna.

När är den bästa tiden på året att spela på lotto?

Det finns ingen ”bästa” tid på året att spela på lotto. Vissa tror dock att om du spelar i januari och februari har du större chans att vinna, eftersom det är färre personer som spelar under dessa månader.

Vilka dagar är bäst att spela?

Återigen finns det inget definitivt svar, men vissa folk tror att onsdagar och lördagar är de bästa dagarna att spela, eftersom fler människor spelar dessa dagar.

Vilken är den bästa tiden på dagen att spela?

Det finns ingen bästa tid på dagen för att spela på lotteriet. Vissa människor tror dock att om man spelar på morgonen har man större chans att vinna, eftersom det är färre som spelade på den tiden.

Varför du aldrig ska lita på andras lotteristrategier

Det finns många olika strategier för att välja lottnummer, men du bör aldrig förlita dig på någon annans strategi. Det enda sättet att garantera att du vinner på lotteriet är att köpa en lott. Men även om du köper en lott är dina chanser att vinna fortfarande mycket små.

Sammanfattning

Jokersystemet är ett webbaserat verktyg som täcker alla spel i ATG- och Svenska Spel-systemet. Det är gratis att använda och kan nås var som helst i världen. Jokersystemet kan användas för att minska risken att förlora när man satsar på sport, till skillnad från lotto som är 100% baserat på tur.